16th Annual Northern California Pre-Pharmacy Symposium April 15th, 2023 | University of California, Berkeley

| TIME | EVENT | LOCATION |
|--------------------|---|-------------|
| 9:00-9:20 | REGISTRATION | MLK |
| 9:20-9:25 | WELCOME | |
| 9:25-9:55 | KEYNOTE ADDRESS | West Pauley |
| | Dr. Desi Kotis, University of California, San Francisco School of Pharmacy | |
| 10.00.10.10 | 5 Minute Break | |
| 10:00-10:40 | SESSION 1 | |
| Choose 1 Option | Pharmacy School Information Workshop: UCSF Ms. Lauren Anderson, University of California, San Francisco School of Pharmacy | Stephens |
| | Emergency Medicine Workshop Dr. Christian Hamm & Dr. Gabrielle Driller, Stanford Health Care | Madrone |
| | Drug Discovery & Development Workshop Dr. Dale E Johnson, <i>University of California, Berkeley</i> | Tan Oak |
| | 10 Minute Break | |
| 10:50-11:30 | SESSION 2 | |
| Choose 1 Option | Pharmacy School Information Workshop: UCSD Skaggs Dr. James Colbert, University of California, San Diego Skaggs School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences | Stephens |
| | Pharmacy School Information Workshop: UW Ms. Emily Schump, University of Washington School of Pharmacy | Madrone |
| | Pediatrics Pharmacy Workshop Dr. Tiffany Tesoro & Dr. Lyndsie Hiroshima, Stanford Medicine Children's Health 10 Minute Break | Tan Oak |
| 11:40-12:25 | LUNCH (Group A) | West Pauley |
| | PharmCAS Workshop + Pharmacy School Information Workshop: UMN (Group B) | Tan Oak |
| 12:30-1:15 | Ms. Caitlyn Nygaard, University of Minnesota College of Pharmacy LUNCH (Group B) | West Pauley |
| | PharmCAS Workshop + Pharmacy School Information Workshop: UMN (Group A) Ms. Caitlyn Nygaard, <i>University of Minnesota College of Pharmacy</i> 5 Minute Break | Tan Oak |
| 1:20-2:00 | SESSION 3 | |
| | Cannabis User Safety Workshop Dr. Kari L. Franson, University of Southern California School of Pharmacy | Stephens |
| Choose 1 Option | Pharmacy School Information Workshop: UM Mr. Mark Nelson, University of Michigan College of Pharmacy | Madrone |
| | Geriatric Pharmacotherapy Dr. Gail Orum, Keck Graduate Institute School of Pharmacy and Health Sciences | Tan Oak |
| | 10 Minute Break | |
| 2:10-3:10 | PHARMACY SCHOOL FAIR | West Pauley |
| | 5 Minute Break | |
| 3:15-3:55 | SESSION 4 | |
| Choose 1 Option | Pharmacy School Information Workshop: USC Mr. Dominique Beale, University of Southern California School of Pharmacy | Stephens |
| | Ambulatory Care Workshop Dr. Sharon Wu, University of Washington School of Pharmacy | Madrone |
| | Infectious Diseases Pharmacy Workshop Dr. Nancy Nguyen, University of the Pacific Thomas J. Long School of Pharmacy and Health Sciences | Tan Oak |
| | 5 Minute Break | |
| 4:00-4:40 | PHARMACIST & PHARMACY STUDENT PANEL | |
| | Pharmacist & Pharmacy Student Panel (Group A) Dr. Elaine Law, Dr. Mohamed Jalloh, Julia Albanez, Desmond Trieu | Stephens |
| | UOP, Touro University, P3 UCSD, P1 UCSF Pharmacist & Pharmacy Student Panel (Group B) Dr. Aileen Chi, Dr. Sonya Edogun, Karissa Lapuz, Amy Xiao UCSF, CVS Pharmacy, P3 Touro University, P1 UCSF | Madrone |
| 4:45-5:00 | RAFFLE & CLOSING | West Pauley |