wu :: forums
wu :: forums - Problems on captcha on registration?

Welcome, Guest. Please Login or Register.
May 24th, 2024, 4:57pm

RIDDLES SITE WRITE MATH! Home Home Help Help Search Search Members Members Login Login Register Register
   wu :: forums
   general
   guestbook
(Moderators: Grimbal, SMQ, Eigenray, Icarus, towr, william wu, ThudnBlunder)
   Problems on captcha on registration?
« Previous topic | Next topic »
Pages: 1  Reply Reply Notify of replies Notify of replies Send Topic Send Topic Print Print
   Author  Topic: Problems on captcha on registration?  (Read 414 times)
oceanvibe
Junior Member
**



This is, my personal, text

   
WWW

Gender: male
Posts: 59
Problems on captcha on registration?  
« on: Oct 9th, 2015, 1:50am »
Quote Quote Modify Modify

I saw that there are some problems on the registration form for the forum.  
 
The captcha code is trying to load from a non-secure (http://www.google.com) domain and currently the forum is hosted on HTTPS, thus the captcha isn't showing anymore.
 
Just a headsup for any dev around.
IP Logged

4k wallpapers, my favorite space wallpapers, 1366x768 wallpaper
gitanas
Junior Member
**





   


Posts: 55
Re: Problems on captcha on registration?  
« Reply #1 on: Jan 28th, 2016, 1:51am »
Quote Quote Modify Modify

But somehow the number of users is increasing. So registration works
IP Logged

Dummy Frog - my blog about interesting and funny things in our World
lorentztrans
Newbie
*





   


Posts: 2
Re: Problems on captcha on registration?  
« Reply #2 on: Apr 28th, 2016, 10:18pm »
Quote Quote Modify Modify

This was a problem for me also.  I'm using using a current version of chrome and the captcha does not load automatically which likely makes registration tough for most people.  The "blocked scripts" icon in my browser is intentionally less than salient and the error message wouldn't explain much to those unfamiliar with captchas.
IP Logged
gitanas
Junior Member
**





   


Posts: 55
Re: Problems on captcha on registration?  
« Reply #3 on: Jun 20th, 2016, 6:46am »
Quote Quote Modify Modify

I guess something is wrong with HTTPS. Probably https is expired.
It should work on some old browsers
IP Logged

Dummy Frog - my blog about interesting and funny things in our World
Pages: 1  Reply Reply Notify of replies Notify of replies Send Topic Send Topic Print Print

« Previous topic | Next topic »

Powered by YaBB 1 Gold - SP 1.4!
Forum software copyright 2000-2004 Yet another Bulletin Board